Behandelingen

Gelish /  Gellak (soak off gel polish):

Gellak laat uw nagels minimaal 2-3 weken perfect stralen! Ideaal voor de natuurlijke nagels. De nagels ogen natuurlijk en blijven langer mooi. Het product verbergt onvolmaaktheden van de natuurlijke nagel en verstevigd deze minimaal. Gellak is aan te brengen als nagellak en wordt uitgehard in een CND lamp. Het product bladdert niet en blijft minimaal 2-3 weken goed zitten. Keuze uit diverse kleuren en french. Ik werk met de merken Entity en Gelish.

SOAK OFF GELLAK ARRANGEMENT VOOR ZWAKKE, BROZE EN BESCHADIGDE NAGELS!

Ik heb een soak off gellak arrangement samengesteld voor personen met zwakke, broze en beschadigde nagels. Dit arrangement bestaat uit 4 behandelingen.

afspraak 1: manicure inclusief een vitagel behandeling. afspraak 2 (na 2 weken): de vitagel wordt volledig verwijderd, u krijgt weer een manicure en een vitagel behandeling. afspraak 3 (na 2 weken): de vitagel wordt weer volledig verwijderd, u krijgt weer een manicure, de gellak behandeling bestaat uit een vitagel + een gellak in kleur (naar keuze). afspraak 4 (na 3 weken): alle producten worden volledig verwijderd, u krijgt een manicure en daarna krijgt u de gellak behandeling die bestaat uit een vitagel + een gellak in kleur (naar keuze).

Tevens ontvangt u bij de eerste behandeling een flesje nagelriemolie voor de verzorging en onderhoud van het product en uw natuurlijke nagel.

Vitagel:

Dit is DE oplossing om zwakke, broze en beschadigde nagels te herstellen. Deze gel is ontwikkeld om alleen of in combinatie met Gelish (zie hierboven) aan te brengen en zorgt ervoor om de conditie van de natuurlijke nagel te verbeteren. De ingredieten van de vitagel bevorderen de groei van de natuurlijke nagel en beschermen de nagel tegen splijten en loslaten.

Spa manicure:

Mini spa manicure bestaat uit nagels vijlen, handbadje, verzorging nagelriemen en polijsten van de nagels.

Basis spa manicure bestaat uit nagels vijlen, handbadje, verzorging nagelriemen, handscrub en polijsten van de nagels.

Midi spa manicure bestaat uit nagels vijlen, handbadje, verzorging nagelriemen, handscrub, handmasker, hand- / en onderarm massage, pollijsten van de nagels.

Luxe spa manicure bestaat uit nagels vijlen, handbadje, verzorging nagelriemen, handscrub, handmasker, hand- / en onderarm massage, paraffinebehandeling en polijsten van de nagels.

Super luxe spa manicure bestaat uit nagels vijlen, handbadje, verzorging nagelriemen, handscrub, handmasker, hand- / en onderarm massage, paraffinebehandeling en nagels lakken (kleur). Uiteraard is het tegen meer betaling ook mogelijk om de nagels te voorzien van gellak.

Spa pedicure:

Mini spa pedicure bestaat uit het desinfecteren van de voeten, nagels vijlen, verzorging nagelriemen en polijsten van de nagels.

Basis spa pedicure bestaat uit het desinfecteren van de voeten, nagels vijlen, verzorging nagelriemen, voetscrub en polijsten van de nagels.

Midi spa pedicure bestaat uit het desinfecteren van de voeten, nagels vijlen, verzorging nagelriemen, voetscrub, verzachten eelt, voetmasker, voetmassage en polijsten van de nagels.

Luxe spa pedicure bestaat uit het desinfecteren van de voeten, nagels vijlen, verzorging nagelriemen, voetscrub, verzachten eelt, voetmasker, voetmassage, paraffinebehandeling en polijsten van de nagels.

Super luxe spa pedicure bestaat uit het desinfecteren van de voeten, nagels vijlen, verzorging nagelriemen, voetscrub, verzachten eelt, voetmasker, voetmassage, paraffinebehandeling en nagels lakken (kleur). Uiteraard is het tegen meer betaling ook mogelijk om de nagels te voorzien van gellak.

Paraffinebehandeling:

Het paraffinebad is verzachtend voor de huid zodat rimpeltjes verminderen en de huid minder ruw wordt. Het resultaat is direct voel-/ en zichtbaar. Na de behandeling zijn uw handen of voeten gehydrateerd en gevoed. Bovendien voelen uw handen of voeten zijdezacht aan. Het paraffinebad is bij uitstek geschikt voor droge-/ schrale- en ruwe handen, winterhanden en reumatische aandoeningen.