Behandelingen

Gellak (soak off gel polish):

Gellak laat uw nagels minimaal 2-3 weken perfect stralen! Ideaal voor de natuurlijke nagels. De nagels ogen natuurlijk en blijven langer mooi. Het product verbergt onvolmaaktheden van de natuurlijke nagel en verstevigd deze minimaal. Gellak is aan te brengen als nagellak en wordt uitgehard in een Entity LED lamp. Het product bladdert niet en blijft minimaal 2-3 weken goed zitten. Keuze uit diverse kleuren en french. Ik werk met de merken Entity, Gelish en TFN.

Vita Fiber Gel TFN / Rubberbase

De Vita Fiber Gel heeft enorm veel geweldige eigenschappen: Het is een dikke basis gel boordevol Fibers. Deze fibers zorgen voor sterkte. De gel is dik van structuur en zorgt voor flexibiliteit in de nagels. Daarnaast heeft deze TFN Vita Fibergel een enorme hechting en de gel bevat Vitamine E en Calcium. Deze vitamine zijn nodig om de nagels gezond te houden.

Deze gel is aan te brengen als extra sterke basecoat onder de gellak, je kunt er een sterke nagel mee opbouwen onder de gellak en je kunt een kleine verlenging maken met een tip, deze opbouwen met de vita fiber gel en daarna voorzien van een kleur gellak. Ideaal als je 1 of 2 korte nagels hebt!

Spa manicure:

Mini spa manicure bestaat uit nagels vijlen, handbadje, verzorging nagelriemen en polijsten van de nagels.

Basis spa manicure bestaat uit nagels vijlen, handbadje, verzorging nagelriemen, handscrub en polijsten van de nagels.

Midi spa manicure bestaat uit nagels vijlen, handbadje, verzorging nagelriemen, handscrub, handmasker, hand- / en onderarm massage, pollijsten van de nagels.

Luxe spa manicure bestaat uit nagels vijlen, handbadje, verzorging nagelriemen, handscrub, handmasker, hand- / en onderarm massage, paraffinebehandeling en polijsten van de nagels.

Super luxe spa manicure bestaat uit nagels vijlen, handbadje, verzorging nagelriemen, handscrub, handmasker, hand- / en onderarm massage, paraffinebehandeling en nagels lakken (kleur). Uiteraard is het tegen meer betaling ook mogelijk om de nagels te voorzien van gellak.

Spa pedicure:

Mini spa pedicure bestaat uit het desinfecteren van de voeten, nagels vijlen, verzorging nagelriemen en polijsten van de nagels.

Basis spa pedicure bestaat uit het desinfecteren van de voeten, nagels vijlen, verzorging nagelriemen, voetscrub en polijsten van de nagels.

Midi spa pedicure bestaat uit het desinfecteren van de voeten, nagels vijlen, verzorging nagelriemen, voetscrub, verzachten eelt, voetmasker, voetmassage en polijsten van de nagels.

Luxe spa pedicure bestaat uit het desinfecteren van de voeten, nagels vijlen, verzorging nagelriemen, voetscrub, verzachten eelt, voetmasker, voetmassage, paraffinebehandeling en polijsten van de nagels.

Super luxe spa pedicure bestaat uit het desinfecteren van de voeten, nagels vijlen, verzorging nagelriemen, voetscrub, verzachten eelt, voetmasker, voetmassage, paraffinebehandeling en nagels lakken (kleur). Uiteraard is het tegen meer betaling ook mogelijk om de nagels te voorzien van gellak.

Paraffinebehandeling:

Het paraffinebad is verzachtend voor de huid zodat rimpeltjes verminderen en de huid minder ruw wordt. Het resultaat is direct voel-/ en zichtbaar. Na de behandeling zijn uw handen of voeten gehydrateerd en gevoed. Bovendien voelen uw handen of voeten zijdezacht aan. Het paraffinebad is bij uitstek geschikt voor droge-/ schrale- en ruwe handen, winterhanden en reumatische aandoeningen.