header

Behandelingen

Gellak (soak off gel polish):

Gellak laat je nagels minimaal 2-3 weken perfect stralen! Ideaal voor de natuurlijke nagels. De nagels ogen natuurlijk en blijven langer mooi zonder dat zij beschadigen. Het product verbergt onvolmaaktheden van de natuurlijke nagel en verstevigd deze minimaal.

Gellak is aan te brengen als nagellak en wordt uitgehard in een Entity LED lamp. Het product bladdert niet en blijft minimaal 2-3 weken goed zitten.

Keuze uit veel kleuren! Ik werk met de merken Entity, Gelish en TFN.

Vita Fiber Gel TFN / Rubberbase:

De Vita Fiber Gel heeft enorm veel geweldige eigenschappen: Het is een dikke basis gel boordevol Fibers. Deze fibers zorgen voor sterkte. De gel is dik van structuur en zorgt voor flexibiliteit in de nagels. Daarnaast heeft deze TFN Vita Fibergel een enorme hechting en de gel bevat Vitamine E en Calcium. Deze vitamine zijn nodig om de nagels gezond te houden.

Deze gel is aan te brengen als extra sterke basecoat onder de gellak en je kunt er een sterke nagel mee opbouwen onder de gellak zonder dat de natuurlijke nagel beschadigd!

IBX Systeem behandeling:

De oplossing voor beschadigde, zwakke én kwetsbare nagels!

Het IBX Systeem is de enige behandeling die binnen IN de nagelplaat werkt.

Dit 2 delige systeem hersteld beschadigde nagels, versterkt zwakke nagels en beschermt kwetsbare nagels bijvoorbeeld tegen schade door het herhaaldelijk afweken van gelpolish.

Na de behandelingen zal je zien dat je nagels steviger zijn met behoud van flexibiliteit, waardoor splijten en barsten tot het verleden behoren.

Spa manicure:

Mini spa manicure bestaat uit nagels vijlen, handbadje, verzorging nagelriemen en polijsten van de nagels.

Basis spa manicure bestaat uit nagels vijlen, handbadje, verzorging nagelriemen, handscrub en polijsten van de nagels.

Midi spa manicure bestaat uit nagels vijlen, handbadje, verzorging nagelriemen, handscrub, handmasker, hand- / en onderarm massage, pollijsten van de nagels.

Luxe spa manicure bestaat uit nagels vijlen, handbadje, verzorging nagelriemen, handscrub, handmasker, hand- / en onderarm massage, paraffinebehandeling en polijsten van de nagels.

Super luxe spa manicure bestaat uit nagels vijlen, handbadje, verzorging nagelriemen, handscrub, handmasker, hand- / en onderarm massage, paraffinebehandeling en nagels lakken (kleur). Uiteraard is het tegen meer betaling ook mogelijk om de nagels te voorzien van gellak.

Spa pedicure:

Mini spa pedicure bestaat uit het desinfecteren van de voeten, nagels vijlen, verzorging nagelriemen en polijsten van de nagels.

Basis spa pedicure bestaat uit het desinfecteren van de voeten, nagels vijlen, verzorging nagelriemen, voetscrub en polijsten van de nagels.

Midi spa pedicure bestaat uit het desinfecteren van de voeten, nagels vijlen, verzorging nagelriemen, voetscrub, verzachten eelt, voetmasker, voetmassage en polijsten van de nagels.

Luxe spa pedicure bestaat uit het desinfecteren van de voeten, nagels vijlen, verzorging nagelriemen, voetscrub, verzachten eelt, voetmasker, voetmassage, paraffinebehandeling en polijsten van de nagels.

Super luxe spa pedicure bestaat uit het desinfecteren van de voeten, nagels vijlen, verzorging nagelriemen, voetscrub, verzachten eelt, voetmasker, voetmassage, paraffinebehandeling en nagels lakken (kleur). Uiteraard is het tegen meer betaling ook mogelijk om de nagels te voorzien van gellak.

Paraffinebehandeling:

Het paraffinebad is verzachtend voor de huid zodat rimpeltjes verminderen en de huid minder ruw wordt. Het resultaat is direct voel-/ en zichtbaar. Na de behandeling zijn je handen of voeten gehydrateerd en gevoed. Bovendien voelen je handen of voeten zijdezacht aan. Het paraffinebad is bij uitstek geschikt voor droge-/ schrale- en ruwe handen, winterhanden en reumatische aandoeningen.